Witam,
Czy ktoś spotkał się z takim uszkodzeniem wyświetlacza Maxi Dot? (Zdjęcie)
Mam obawy, że rozejdzie się to w tempie błyskawicznym.
Domyślam się, że naprawa to wymiana elementu ale czy konieczna jest wymiana całych zegarów z Maxi Dot czy tylko sam uszkodzony element?
Ktoś się tego podejmie w Warszawie, poza serwisem Skody?
W serwisie wątpie żeby ktokolwiek chciał to naprawić. Raczej kupił bym maxi dota używanego i do jakiegoś speca od napraw elektroniki pojechał na wymianę. Myślę że dla takiego człowieka to pestka.
Pozdrawiam MArcin
Skoda... Hmmm... No jak się niema co się lubi, to się lubi co się ma...
MarKoc, spokojnie możesz wymienić sam wyświetlacz - koszt to ok 100 - 200 zł. Nawet na allegro się ludzie ogłaszają. Nie ma potrzeby wymieniać całego licznika
"Denerwowanie się to zemsta na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Ktoś się tego podejmie w Warszawie, poza serwisem Skody?
Wymiana jest bardzo prosta, maxi-dot jest na taśmach i nic nie trzeba lutować ale jak będziesz kupował maxi-dota to z tego samego rocznika jaki jest obecnie bo występują różne mocowania
Witam wszystkich .
Mam podobny problem z wyświetlaczem /Octavia Combi II Ambiente 1.9 tdi 77kw z 2006 r/.
Po odpaleniu silnika wszystko na wyświetlaczu jest OK, po chwili jednak widzę cyfry i litery odwrotnie jak z lusterka /otwarte drzwi lewe a pokazuje prawe /, albo tylko ukośne linie. Po jakimś czasie wszystko wraca do normy, aby za chwilę znowu "wariować". :?: Czy ktoś może podpowiedzieć gdzie leży przyczyna i jak w miarę tanio ją rozwiązać ? Pozdrawiam
Komentarz